LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Algemene voorwaarden Aroma-Intense

Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij Massagepraktijk Aroma-Intense ga ik er van uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.
1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar u adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliŽnt. De cliŽnt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliŽnt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
4. Alle informatie die u tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
5. Bij Massagepraktijk Aroma-Intense worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.
7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
8. Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
9. Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is 6 maanden geldig na uitgifte.
10. Massagepraktijk Aroma-Intense is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen (binnen en buiten de praktijk) van de cliŽnt.
11. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Massagepraktijk Aroma-Intense aanbiedt. CliŽnten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Massagepraktijk Aroma-Intense niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan u gegeven is.
Algemene Voorwaarden
K.v.K. 24486166
        
Terug naar het hoofdmenu
Terug naar het hoofdmenu
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention