Waarom Massage?

Wetenschappelijk is bewezen dat regelmatige massage voor zowel lichaam als geest aantoonbare gezondheidsvoordelen oplevert. Massage wordt ook wel de kunst van aanraking van mens tot mens genoemd op een gezuiverde wijze. Alle zintuigen worden hierbij met geuren  warmte, oliŽn en ontspannende muziek gestimuleerd. In deze drukke gehaaste maatschappij geven we ons zelden rust om stil te staan bij wat we feitelijk nodig hebben. We realiseren ons soms dat er iets in ons leven moet veranderen, maar zolang we ons dagelijks nog kunnen redden in de werksnelheid, gaan we gewoon maar door.  Ben je gestrest en moe? Besluit dan om jezelf een massage te gunnen. Tijdens de aanrakingen maak je weer contact met je eigen lichaam en leer je zelf wat je lichaam je te melden heeft. Gun jezelf de ervaring van een massage en ondervind wat dit kan doen met je.

Gezondheid
Wanneer je spieren gespannen zijn, brengt een massage deze weer tot rust. De bloedsomloop wordt er door bevorderd, de afvoer van afvalstoffen (lymfestroom) wordt gestimuleerd en houdt het lichaam in balans. Het immuunstelsel wordt daar sterker van en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Op deze wijzen ondersteunen en versterken wij ons eigen lichaam.

Ontspanning

Massage levert een natuurlijke diepe ontspanning voor zowel geest als lichaam. Spierpijn, hoofdpijn, stress en spanningen over het lichaam trekken weg. Ook zorgen massages voor een  ontspannen en betere nachtrust. Wanneer je denkt  dat de lichamelijke klachten een psychische of emotionele oorzaak hebben, kunnen massages je hierbij ondersteunen en inzicht geven.

Tijd voor jezelf
Massage is een moment voor jezelf, dat ieder mens nodig heeft.

Aanvullend bij therapie
Ook kan het je ondersteuning bieden als je in een therapeutisch proces zit. Door massage kunnen er vele emoties vrijkomen waardoor je je meer bewust wordt van je lichaam en je gevoelens. Emotionele blokkades die zich vastgezet hebben in je lichaam kunnen vrijkomen .
                      
LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166