MAGNEET ENERGIE

Magneten
geven energie af aan rode bloedcellen via het ijzer dat deze cellen bevatten. Hiervoor wordt de opname van zuurstof en voedingstoffen zoals vitaminen en mineralen in het bloed verbeterd. Dit ondersteunt je energie en activeert veel belangrijke processen. Meer zuurstof zorgt voor een nog gezondere bloedcirculatie. En een gezonde circulatie stimuleert het van nature al aanwezige zelfgenezend vermogen van het lichaam en geeft ons de oorspronkelijke energie terug.
Door het combineren van magneetmassage met de pure en 100% natuurlijke essentiŽle oliŽn ontstaat een Kracht Massage. Deze combinatie versterkt elkaar met als resultaat: vermindering van pijn, remmende werking op ontstekingen en een diepe ontspanning met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere aangename tintelingen en anderen een loom ontspannend gevoel. Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt dat ze al gewend zijn aan magneet therapie. 
Magneetmasseurs behandelen (net zoals klassieke masseurs) in principe gezonde mensen met een klacht. Heeft je langdurige of onverklaarbare klachten raadpleeg dan altijd eerst een huisarts of specialist en vraag of hij/zij het raadzaam vindt of jij een (magneet)massage ondergaat.

Water drinken:
Tijdens de magneetmassage komen veel afvalstoffen vrij. Om deze afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijgt jij na de behandeling een glas (gemagnetiseerd) water voordat je de praktijk mag verlaten. Wacht je met drinken dan kunnen de afvalstoffen weer ďneerslaanĒ. Tijdens het drinken kan je gelijk even bijkomen voordat je weer het verkeer in gaat. Ook is er dan tijd om nog vragen te stellen over de behandeling of de effecten.    
Tijdens de Kracht-Massage wordt je met warme, speciaal op jou afgestemde, aromaolie en magneten gemasseerd. Uit ervaring blijkt dat mensen meerdere soorten aromaoliŽn nodig hebben tijdens massage. Dat is afhankelijk van hun klachten en wordt bepaald tijdens een korte aroma-consult voor de massage.
De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pace-maker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen deze hulpmiddelen beinvloeden.
Ook vrouwen die in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap zitten, worden een magneet massage afgeraden.

Massage duurt 60 minuten
Prijs:   Ä 48,-   
LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166