Metamorfosemassage 

Metamorfosemassage is een zachte aanraking op de handen, voeten en het hoofd. Bij deze massage worden specifieke punten aangeraakt en gestimuleerd. Op onze voeten, handen en hoofd bevinden zich reflexpunten die de wervelkolom weerspiegelen volgens de leer van de reflexologie.

Wanneer je deze reflexpunten aanraakt stimuleer je in feite de wervelkolom, de klieren en de organen die daar in de buurt liggen. Robert St. John ontdekte nog veel meer. Hij kwam erachter dat de energie die door de wervelkolom stroomt herinneringen bevat uit de tijd voor de geboorte. In de 9 maanden tussen conceptie en geboorte worden in de baarmoeder ook allerlei ervaringen opgedaan, de emoties van de moeder hebben daarbij ook een grote invloed. Al die ervaringen slaan we op en bepalen deels hoe wij later in het leven staan. Bijvoorbeeld: Gebruik je al je talenten en eigenschappen of zijn ze weggestopt?

Door de specifieke punten aan te raken tijdens de metamorfosemassage worden prenatale indrukken in beweging gezet en dat zet een ontwikkeling in gang die zeer diepgaand is.

Je bewustzijn wordt gewekt. Wie je van nature bent wordt geopend. Metamorfosemassage is voor iedereen geschikt: baby's, kinderen, volwassenen, gezonde of zieke mensen, zwangere vrouwen.

Bij kinderen werkt het ook heel goed. Drukke kinderen worden relaxter en ondervinden een betere concentratie, kinderen met minder zelfvertrouwen durven meer naar buiten te treden etc.

Ook kun je metamorfosemassage gebruiken om emoties of verdriet te verwerken, inzicht te krijgen in bepaalde problemen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren.

Er wordt gestart met de voeten. Die zetten in beweging wat vastzat en wat losgelaten wil worden. Daarna worden de handen aangeraakt, die staan voor voelen, wat in beweging is gebracht wordt dan omgezet in een gevoel. Als laatste het hoofd; hier komen wil en gevoel samen en wordt geestelijk verwerkt.

De energie behandeling of een massage vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door medisch specialist of huisarts of. Het is een aanvulling.

Prijs kinderen t/m 11 jaar 30 minuten:  € 25,-

Prijs vanaf 12 jaar t/m 18 jaar 45 minuten: € 35,-

Prijs overige: 60 minuten: € 45,-
LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166