LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Engelen healing

Tijdens deze healing werk ik als doorgeefluik voor de engelenenergie en healing met Aartsengelen Rafael en Michael.  Een engelen healing kan door het verwijderen van energetische blokkades uit onze aura, alle soorten problemen aanpakken.
Een engelen healing begint met een kort gesprek om het positieve doel voor de sessie te bepalen. Daarna zal er met de Aartsengelen een healing worden gegeven.
Tijdens engelenhealing worden negatieve energieŽn uit het lichaam en de aura verwijderd. Etherische koorden die je emoties negatief beÔnvloeden worden met behulp van Michael doorgesneden. Een chakra healing wordt gegeven door aartsengel Raphael of Metatron (afhankelijk van de situatie). Er worden effecten van naar jouw gerichte boosheid, haat of jaloezie verwijderd. Aan het einde krijg je aura een versteviging en bescherming zoals de engelen het aanbieden.
Door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn te werken, voorkom je terug kerende klachten, problemen of situaties.

Sessie duurt 30 min
Prijs: Ä 28,-

Naar de wens van de cliŽnt kan in plaats van Engelen healing een Reiki behandeling gegeven worden. De keuze wordt bepaald in een kort intakegesprek.
Deze beide behandelingen zijn geen vervanging van de reguliere zorg. Het is een aanvulling.
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166