LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Mijn naam is Alla de Wit-Pysarevska en ik heb een praktijk voor healing, massage en aromatherapie in Capelle aan de IJssel.
Zelf ben ik opgegroeid in een klein dorp, midden in de woeste natuur van de OekraÔne. Mijn moeder leerde mij al vroeg de geheimen van de natuur. De natuur scherpte mijn zintuigen en ik vond aansluiting op een grotere bron die mij leiding en helderheid gaf over mijn levenspad.
Dat pad leidde mij naar de wereld van meditatie, etherische oliŽn en edelstenen. Dit zijn hoogfrequente middelen die je helpen je energiefrequentie te verhogen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van spirituele en wetenschappelijke aromatherapie, massage, healing en spirituele ontwikkeling zowel in Nederland als in Rusland.
De mooie en grote veranderingen die mij door dit pad gebracht zijn, wil ik graag delen met mensen die hiervoor openstaan. Graag help ik jou, jouw leven in een positieve richting te veranderen.  Dat doe ik door middel van persoonlijke aromaconsulten, massages, healing (zoals engelen en reiki healing) en workshops op het gebied van etherische (essentiŽle) oliŽn en edelstenen.
Wat mij inspireert, wat ik leer, deel ik graag via mijn Facebook pagina ďAroma-IntenseĒ en de verschillende workshops die ik regelmatig geef. Het is mooi om te zien hoe iemand door de juiste etherische oliŽn geholpen kan worden.
Ben je nieuwsgierig geworden?  Wil je zelf een ervaring opdoen of gewoon een kennismaken met etherische oliŽn? Wees van harte welkom in mijn praktijk.

Aromatische groeten en tot ziens bij Aroma-Intense.     
                         
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166