LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Natuurlijk gezond met essentiŽle oliŽn
Moeder Natuur geeft veel verschillende mogelijkheden om ons te helpen en onze gezondheid te ondersteunen. En die werken niet alleen op onze fysieke gesteldheid maar ook op emotionele en spirituele niveaus.
Een voorbeeld daarvan is etherische/essentiŽle oliŽn. Deze vluchtige aromatische  stof van de plant geeft zeer krachtige genezende eigenschappen. De meeste mensen kennen deze prachtige oliŽn alleen als een lekker luchtje voor in de oliebrander. Het is wel een manier om je omgeving lekker te laten ruiken maar jammer genoeg  verliezen etherische oliŽn bij verhitting hun genezende eigenschappen en hebben absoluut geen therapeutische effect.

Tijdens deze korte maar intensieve workshop willen wij je laten kennismaken met de mogelijkheden van de oliŽn. Er zijn maar weinig echte zuivere oliŽn op de markt en na deze workshop weet je waar een goede kwaliteit olie aan moet voldoen. Daarna leer je hoe je ze op een verantwoorde manier in je dagelijkse leven kan toe passen. Een essentiŽle olie is immers 50 tot 70 keer sterker dan een kruidenpreparaat en het is daarom belangrijk hiervan de basiskennis te hebben.
Je krijgt informatie over essentiŽle oliŽn, de kwaliteit en toepassingen. Tijdens elke workshop behandelen wij een ander thema zoals ďGriep en VerkoudheidĒ, ďOntspanning en ConcentratieĒ, ďEmotioneel en Spiritueel in Balans met EssentiŽle OliŽnĒ.  Ook andere onderwerpen worden iets uitgebreider besproken.
Wij gaan zelf een product maken dat past bij het desbetreffende thema. Vervolgens wordt dit speciaal aangepast op jouw behoeften. Dit flesje mag je voor eigen gebruik mee naar huis nemen. Uitgebreide thema-informatie wordt op mijn Facebookpagina gedeeld.

Plaats: Capelle aan den IJssel
Investering: Ä 10,-

Voor de actuele data kijk in de agenda.

Aanmelden kan via het contactformulier
een e-mail naar: info@aroma-intense.nl
of via telefoon: 0616815796
           
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166