LogicWebdesign - Rotterdam 2017©
Aroma-Intense                      
Merelhoven 142
2902 KM Capelle ad IJssel                        
06 - 16815796
        
Aroma Touch techniek voor handen en voeten
Voordelen van hand of voetmassage.
Bij een hand of voetmassage wordt het zenuwstelsel, de bloedcirculatie en lymfesysteem door het hele lichaam gestimuleerd. Waardoor de opname van de zuurstof en afvoer van de afvalstoffen en vocht ophopingen, vele malen wordt verbeterd.

AromaTouch techniek is voor alle leeftijden! Je hoeft geen masseur te zijn om deze eenvoudige maar doeltreffende techniek aan te leren. Deze workshop is voor iedereen toegankelijk.

Je krijgt basis informatie over essentiŽle oliŽn, kwaliteit en toepassingen. Daarna volgt een demonstratie van de massage die je vervolgens zelf zult gaan geven. Een model is niet nodig, wij oefenen op elkaar.

De workshop duurt 4,5 uur incl. lunchpauze (a.u.b. zelf meenemen)

Investering: Ä 45,- , incl. water, koffie en thee met wat lekkers, informatie mapje en setje oliŽn van 1ml om gelijk mee aan de slag te gaan. Met dit setje kun je 5 voet- of handmassages geven.

Heb je hier interesse in of ken je iemand die geÔnteresseerd is? Meld je aan of stuur het door naar vriend/vriendin en ervaar zelf de krachtige werking van EssentiŽle OliŽn

Aanmelden via het contactformulier
een e-mail naar: info@aroma-intense.nl
of via telefoon: 0616815796


AromaTouch massage voor handen of voeten is een onderdeel van AromaTouch Techniek en is een geweldige manier om kennis te maken met essentiële oliën, hun snelle, meest krachtige en doeltreffende werking. Een hand of voetmassage breng je tot rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Het kan je specifieke ongemakken verzachten zoals: stress en spanning, hoofdpijn, slapeloze nachten, pijnlijke vermoeide handen of voeten, vochtophoping in de handen, voeten of benen, verkrampte en gespannen handen of voeten, koude voeten of handen.
Aroma-Intense
Quality - Beauty - Intention
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
K.v.K. 24486166